Om Parksenteret
Parksenteret - Tid til deg!

16 butikker
  2 spisesteder
  1 pub

85 oppvarmede parkeringsplasser under tak

Parksenteret består i dag av en mix med butikker og kontorlokaler.


I senterets 2 etasje finner du følgende kontorer og kunemottak:

* Gynekolog

* Psykolog

* Newsec Basale

 


I senterets 3 etasje finner du følgende kontorer og kundemottak:

* Øre-nese-hals spesialisten

* Tannlege

* Psykia AS

* Securitas


I 1 og 2 etasje holder butikkene til.  Vi har en god butikkmix og et eksklusivt vareutvalg. Finnmarks eneste skomaker finner du i Parksenteret, vi har Finnmarks eneste Fotobutikk hvor du får fremkalt dine filmer på timen. Kilden med alt som du måtte trenge av håndarbeid, mønster, garn og mye mer, en butikk som er et eventyr i seg selv og verdt å besøke. Kilden har kunder fra hele Norge.  Ikke minst har vi Finnmarks eneste musikkforretning, landskjente Pusk AS, Lekebutikken Kozmos har det nyeste nye av leketøy og et meget stort utvalg, Joy Fashion, moteklær for den voksne kvinne, klær du ikke finner andre steder, Hårek Frisør, Montana en butikk med et meget stort utvalg av kofferter og vesker, samt det verdenskjente islandske klesmerket Gydja, Bakeriutsalget har byens beste lunsjpakker, Skoringen og Gullsmeden inngår i dette eksklusive fellesskapet, det samme gjør Intersport som har byens beste utvalg i sportsklær, joggesko og sykler.  Magasin Nord er kjent for sin mote til den voksne dame, for sitt store utvalg i kofferter og vesker og sitt rikholdige parfymeutvalg.  Sarepta nyetablert i 1 etasje, med et utvalg av puter, sengklær, gardiner mv. av beste kvalitet som ingen kan matche her i byen.  I samme senter finner du Basement, en butikk basert på ungdomsmote. 

Vi har også en av de beste restauranter i byen, Wing Wah House, som serverer herremåltider for enhver kresen gane.  I andre etasje finner du vår egen sentrumskafe som serverer store og rimelige middagsretter, har et godt utvalg av baguetter, vaffler, kaker som du kan nyte i rolige, lyse og trivelige omgivelser.  På Parila Pub, en intergrert del av parksenteret, kan du gjennom sommernatten nyte god og allsidig drikke.

Ta en titt på siden til butikkene, og se hva de leverer, du blir overrasket :)

Parksenteret er et kjøpesenter som ligger midt på Alta Sentrum inntil gågaten og parken.  Med sin sentrale beliggenhet vil den være midt i blinken for enhver som ønsker et variert tilbud og ekslusivt alternativ til det som finnes av store kjedebutikker.  Skal du ha noe unikt, da er Parksenteret verdt et besøk.

Parksenteret tilbyr kundene sine parkering innendørs i senterets egen parkeringskjeller med ca 85 parkeringsplasser. Herfra kan du gå tørt og varmt fra bilen rett opp i kjøpesenterets butikker. Når du er ferdig å handle kan du bare gå rett ned i kjelleren med handleposene. Her hos oss risikerer du aldri parkeringsbøter. Du betaler ikke før du kjører ut og da betaler du kun for den tiden du har stått parkert.

Parksenteret er eiet av Nordlysbyen Eiendom AS som er et lokalt eiet og drevet selskap.

Å drive et kjøpesenter er en dynamisk prosess hvor man alltid er nødt til å være i utvikling. Det skjer stadig lokale tilpasninger og ombygninger for å tilpasse nye leietakere. Er du interessert i lokaler eller har en nytt konsept som du trenger lokaler til? 


Ta kontakt med styreleder i Nordlysbyen Eiendom AS v/Jonas Haugen 
Kontaktinfo:  e-post: jonas@innopro.no eller telefon +47 95 90 88 55

Velkommen til en trivelig handel her på Parksenteret!   
Park Eiendom AS   Senterleder Teknisk avdeling Nyhetsbrev
Besøksadresse:
Parksenteret, 9510 ALTA Postadresse:
Sentrumsparken 4,
9510 ALTA
Org nr. NO 976 524 586 mva
Telefon: 78 43 09 26
Marita Rognli
Mobil: (+47) 916 02 300
E-post: marita@park.no
BASALE
Mobil: (+47) 90 23 00 10
Mobil: (+47) 99 43 59 45
E-post:
tor-even.stamnes@basale.no
terje.mannsverk@basale.no
Ved å skrive inn din e-post adresse i feltet under og trykke send, vil du motta mange gode tilbud fra oss: